Rengarenk Rüzgar çanları


Daha önce şurada yapılışını verdiğim rüzgar çanından sonra yenilerini de görmek istersiniz belki dedim. Resimlerin üzerine tıkladığınızda yapılışlarının anlatıldığı sayfalara gidebilirsiniz..













Çocuk odaları için cepli duvar süsü




bebek odası keçe duvar süsü
 Çocuk odaları için eğlenceli ve kolay bir duvar süsü yapmak iser misiniz?

Kumaştan dolgu tavuk



İşte bir tavuk daha. Daha önce burada kalıplarını verdiğim tavuğa da bakabilirsiniz, Ama bu tam mutfaklık olmuş. sanki. Tavuk sevenlere yeni bir model ve kalıbı....

Gökkuşağı

Sahibine 2.lik kazandırmış çok hoş bir geridönüşüm projesi olmuş. Şeffaf plastikten renkli bardakları atmayıp bu rengarenk objeyi yapmış, 2.liği kapmış. Biraz zahmetli gibi ama hoş görünüyor..



keçeden Baykuşlar

dolgu baykuş kalıbı


Rengarenk kumaşlardan, keçeden yapılan baykuşlar sevimli oluyor değil mi? Her nekadar aslını görmek insanı ürkütse de bunları bakıp bakıp seviyoruz işte...

Polar çocu atkısı yapılışı

Sıcak yaz günlerinde kış için fikirler vermek biraz serinletir mi acaba?
 

Keçeden Matruşka

Neden seviyorsak bu matruşkaları anlamış değilim. Tombik tombik rus hatunları işte. Bazı şeyleri nedensiz de sevebiliyoruz değil mi ?
İşte matruşka severlere Keçeden, kumaştan yapılabilecek güzel bir model. Bence Ana kalıbı alıp Süsleyin gönlünüzce...








Sihirli çocuk tişörtü

Şapkadan tavşan çıkaran eğlenceli tişört.  Çocukların bayılacağı, üstlerinde lime lime olana kadar giyeceği sihirli tişört... :))

sihirli çocuk tişörtü

Ahşaptan bebek hediyesi


Bebek şekeri, bebek kurabiyesi ve benzeri hediyeler için bir alternatif. Ahşap üzerine yapılmış bebeğin resmi olan minik çerçeveler...

Ev şeklinde ahşap posta kutusu



  




Malzemeler




Rüzgar çanını kendin yap

Sıcak havaların ardından, bugünkü tatlı serin esinti, rüzgar çanı fikrini çok çekici gösteriyor. Güzel bir bahçe de ne güzel olurdu değil mi?

 ruzgar cani

 ruzgar cani yapimi

Kumaştan dolgu tavuk ve horoz


Bu sevimli tavukları yapmak isteyenler için kalıpları da var. Çok basit görünüyorlar. Mutfağınızın bir köşesine oturtabilir, Bahçeniz varsa bahçede kullanabilir, ya da kapı ağırlığı olarak kullanabilirsiniz.

İplikten kolay bebek yapımı

kolay bebek yapımı

Hayatımda gördüğüm en kolay bebek yapma metodu. Kaynak
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...